bydlení
- Reklama -magazín

Ovesné vločky jako hlavní ingredience. Připravte si zdravé lívance, které nezatíží žaludek

spot_img

Potřebujeme:
hrnek jemných ovesných vloček
hrnek mléka
vajíčko
1KL kypřicího prášku do pečiva
špetka skořice
špetka soli
kokosový olej k opékání
ovoce podle chuti.
med
Postup:
Ovesné vločky zalijeme mlékem a necháme oldežet přibližně 20 minut, dokud se nám “nenabobtná“. Následně k nim přidáme vajíčko, přibližně lžíci medu, kypřicí prášek, kousek mleté skořice a špetku soli. Vše pořádně rozmixujeme.

Na pánvi si zatím mírně zahřejeme kokosýv olej a pomalu přidáváme směs, kterou podle vlastní preference vytváříme kroužky. Hotové lívance následně dochutíme zbylým medem a nakrájeným ovocem.

- Reklama -spot_img
spot_img

Redakce doporučuje

Články autora